Bli med og syng!

Bli med og syng!

Har du lyst til å synge i kor og teller på knappene? 

Mannskoret Nøkken søker nye sangere, og aller mest 1. tenorer. Vi tilbyr sangglede og et bredt og underholdende repertoar. Kontakt Tor Berre, tlf. 905 35462   torberre1@gmail.com

 

Mannskoret Nøkken søker nye sangere, og er spesielt på jakt etter tenorer. Vi øver på Havstein bo- og servicesenter hver mandag, mellom 19 og 2130.

Vi er mellom 30 og 35 aktive sangere, alle i “vår beste alder”.  Vi øver på Havstein bo- og servicesenter hver mandag, mellom 19 og 2130.  Repertoaret er allsidig og vi synger noe for enhver anledning.  Spennet er stort og omfatter både Beethowen og Elvis. Mye mellom der:-)  Svisker og evergreens, såvel som store mektige mannskorsanger og en del sakralt.

Dirigenten vår er Gudrun Engan Tronsaune. Vi opptrer mellom 20 og 30 ganger i året, på sykehjem, på Torvet, i Olavshallen, på julebord, i kirka, på sangerstevner og turer, på TV og på egne konserter. I høst skal vi igjen ha vår tradisjonelle høstkonsert på Ringve.  

Har du lyst, mye eller lite?  Har du drømt om å begynne i kor, men ikke helt våget å ta steget?  Er det kona som maser om at du snart må realisere det du har snakket om de siste 20 åra? Eller er det barna som ber deg ta ut potensialet andre steder enn i hjemmet?

Kom og bli med oss på en øving  Der får du høre, du får synge og du får være med oss i pausen der vi drikker kaffe og nyter en hjemmelaget kake av et eller annet slag.   

Info om koret ellers finner du her på hjemmesiden vår, www.nokken.no og på Facebook https://www.facebook.com/mannskoretnokken. Mannskoret Nøkken kan ellers kontaktes på telefon til:


Leder Oddvar Johansen tlf. 406 20073
Dirigent Brynjar Sonstad tlf. 412 49452 
Sekretær Tor Berre, tlf. 905 35462