Bli med i Nøkken

Bli med i Nøkken

Har du lyst til å synge i kor og teller på knappene? 

Mannskoret Nøkken søker nye sangere, i alle stemmegrupper. Vi tilbyr sangglede og et bredt og underholdende repertoar. Kontakt Tor Berre, tlf. 905 35462   torberre1@gmail.com

Vi øver på Havstein bo- og servicesenter hver mandag, mellom 19 og 2130.

Repertoaret er allsidig og underholdende vi synger noe for enhver anledning.  Spennet er stort og omfatter både Beethoven og Elvis. Mye mellom der:-) Svisker og evergreens, såvel som store mektige mannskorsanger og en del sakralt.

Dirigenten vår er Brynjar Sonstad. Vi opptrer 10-15 ganger i året, på egne konserter, i foreninger, i byen, i Olavshallen, i Nidarosdomen, på julebord, på sangerstevner og en sjelden gang i radio og  TV. I høst skal vi igjen ha vår tradisjonelle høstkonsert på Ringve.  
  
Har du lyst, mye eller lite?  Har du drømt om å begynne i kor, men ikke helt våget å ta steget?  Er det kona som maser om at du snart må realisere det du har snakket om de siste 20 åra? Eller er det barna som ber deg ta ut potensialet andre steder enn i hjemmet?

Kom og bli med oss på en øving  Der får du høre, du får synge og du får være med oss i pausen der vi drikker kaffe og nyter en hjemmelaget kake av et eller annet slag.   

Info om koret ellers finner du her på hjemmesiden vår, www.nokken.no og på Facebook https://www.facebook.com/mannskoretnokken. Mannskoret Nøkken kan ellers kontaktes på telefon til:


Leder Tor Berre, tlf. 905 35462
Dirigent Brynjar Sonstad tlf. 412 49452